Iskalnik kmetij

Kako izbrati EKO kmetijo

Kako poiščemo ekološke kmetije v naši okolici?

Pod menijsko vrstico je vrstica z iskalnikom kmetij, ki je sestavljen iz dveh iskalnih kriterijev, to sta kategorija pridelkov in lokacija. Kategorije se s s klikom na puščico prikažejo v spustnem seznamu, kjer z označitvijo kvadrata pred posamezno preprosto izberemo želene. V kolikor želimo iskati po vseh kategorijah označimo prvo možnost, torej »vse kategorije«.

Drugi kriterij je lokacija, kjer vpišemo kraj (to je lahko ulica, vas, mesto ali država), v katerem oz. v okolici katerega iščemo ekološke kmetije.

Ko so iskalni kriteriji vpisani, kliknemo na gumb »Išči« in portal nam vrne zadetke v obliki točk na zemljevidu ter v skladu z le-temi tudi seznam ekoloških kmetij pod njim.

Kadar je ekoloških kmetij na eni lokaciji veliko, jih sistem grupira v obliki belih krogov z zeleno obrobo. Številka v krogu ponazarja število kmetij na tej lokaciji. Klik na krog razširi pogled zemljevida in prikaže posamezne kmetije.

S klikom na posamezno ekološko kmetijo (na zemljevidu ali na seznamu) pridemo na podstran, kjer je predstavitev kmetije z njenim opisom, kontaktnimi podatki, podatki o certifikatu ter njihovo ponudbo ekoloških izdelkov in pridelkov.
 

Aktualno

12. 5. 2023
Jagode lahko naročite preko spletne strani zelena-tocka.si.... več
6. 4. 2023
Mlado čebulo lahko naročite preko spletne strani zelena-tocka.si... več
10. 3. 2023
Smrekovo mazilo lahko naročite preko spletne strani zelena-tocka.si... več

Prijava na e-novice

Vpišite vaš e-naslov in bodite obveščeni o zadnjih novicah!