Iskalnik kmetij

Kako izbrati EKO kmetijo

Kako poiščemo ekološke kmetije v naši okolici?

Pod menijsko vrstico je vrstica z iskalnikom kmetij, ki je sestavljen iz dveh iskalnih kriterijev, to sta kategorija pridelkov in lokacija. Kategorije se s s klikom na puščico prikažejo v spustnem seznamu, kjer z označitvijo kvadrata pred posamezno preprosto izberemo želene. V kolikor želimo iskati po vseh kategorijah označimo prvo možnost, torej »vse kategorije«.

Drugi kriterij je lokacija, kjer vpišemo kraj (to je lahko ulica, vas, mesto ali država), v katerem oz. v okolici katerega iščemo ekološke kmetije.

Ko so iskalni kriteriji vpisani, kliknemo na gumb »Išči« in portal nam vrne zadetke v obliki točk na zemljevidu ter v skladu z le-temi tudi seznam ekoloških kmetij pod njim.

Kadar je ekoloških kmetij na eni lokaciji veliko, jih sistem grupira v obliki belih krogov z zeleno obrobo. Številka v krogu ponazarja število kmetij na tej lokaciji. Klik na krog razširi pogled zemljevida in prikaže posamezne kmetije.

S klikom na posamezno ekološko kmetijo (na zemljevidu ali na seznamu) pridemo na podstran, kjer je predstavitev kmetije z njenim opisom, kontaktnimi podatki, podatki o certifikatu ter njihovo ponudbo ekoloških izdelkov in pridelkov.
 

Aktualno

15. 9. 2020
Otvoritev in novinarska konferenca... več
1. 9. 2020
Domače valjane mlince lahko naročite preko spletne strani lokalno.je... več

Prijava na e-novice

Vpišite vaš e-naslov in bodite obveščeni o zadnjih novicah!